Thai-Mat

Disse tradisjonelle rettene er i utgangspunktet veldig sterke, velg mellom

Mild, Medium og Thaisterk. Disse rettene er glutenfrie.

SUPPER    
6A Tom Ka Gai
Den tradisjonelle og populære kokossuppen fraThailand.blir en smalfull og velkrydret kokossuppe.
Kr.140.-
6B TomYang Kung
Thailands svar på den kinesiske Pekingsuppen.
Den er sur og sterk og med kongereker og grønnsakersmaker den helt fantastisk.
Kr.140.- 
MIDDAGER    
11A Kaeng phet Gai – Kylling i rød karri
Ensmakfull rett av kyllingfiletog ferske grønnsakersom wokkes i en blanding av rød karri og kokosmelk.
Kr.220.-
11B

Kaeng KhiaoWan Gai – Kylling i grønn karri

Ensmakfull rett av kyllingfiletog ferske grønnsakersom wokkes i en blanding av grønn karri og kokosmelk.

Kr.220.- 
12A

KaengphetNuea-Biffi rød karri

Thai Marinert oksekjøtt og ferske grønnsaker somwokkes i en blanding av rød karri, kokosmelk og blir tilen smakfull og velkrydret rett

Kr.220.- 
12B

KaengKhiao wan Nuea-Biffi grønn karri

Thai Marinert oksekjøtt og ferske grønnsaker somwokkes i en blanding av grønn karri, kokosmelk ogblir til en smakfull og velkrydret rett

Kr.220.- 
13A

Kaeng Phet Gong – Kongereke i rød karri

Marinerte kongereker og ferske grønnsaker somtilberedes i en herlig saus av rød karri og kokosmelk.

Kr.220.- 
13B

Kaeng Khiao wan Gong – Kongereke i grønn karri

Marinerte kongereker og ferske grønnsaker somtilberedes i en herlig saus av grønn karri og kokosmelk.

Kr.220.- 

Thai-1

Nr 13B Kaeng Khiao wan Gong-Kongereke i grønn karri

Thai-2

Nr 11A Kaeng phet Gai – Kylling i rød karri

Thai-3

Nr 6B TomYang Kung

Velbekomme, eller “ar-roy “, som man sier i Thailand.